Programma Bevrijdingsdag op dinsdag 5 mei

Programma Bevrijdingsdag op dinsdag 5 mei

De viswedstrijd begint al vroeg op deze dag om 9 uur maar dat zijn échte vissers natuurlijk wel gewend. Kinderen die liever met verf en kwasten bezig zijn kunnen zich om half 10 melden in de kantine voor het schilderatelier, de kinderbingo zal daar een uurtje later van start gaan. Om 13.00 uur zal de sporthal open gaan om de kraampjes in te richten voor de rommelmarkt. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Hélène vd Bosch voor € 5,— per tafel per mail of telefoon*.
In verband met het jubileumjaar zal er eindelijk weer eens een lampion optocht door het dorp zijn, het is alweer 5 jaar geleden dat we dit voor het laatst georganiseerd hebben en we hopen dat alle kinderen voor één keertje wat langer op mogen blijven want het moet hiervoor natuurlijk wel donker zijn. Vanaf kwart voor 9 kun je je bij Elmeco melden voor een gratis lampion.


  9.00 uur Vissen aan de Waterviolier
  9.30 uur Schilder atelier in de kantine
10.30 uur Kinderbingo
13.30 uur Rommelmarkt met Rad van Fortuin in de sporthal
21.00 uur Lampion optocht (start bij Elmeco)
21.45 uur Kennisquiz in sporthal


Stichting Oranjefeesten Stompwijk