Vragen over opvoeden en opgroeien?

cjg

Vragen over opvoeden en opgroeien? Kom naar de opvoedspreekuren in de buurt!

Opvoeden is een hele klus! Het is niet gemakkelijk om altijd de juiste dingen te doen. Het kan heel verhelderend zijn om eens met iemand van gedachten te wisselen hierover. Veel ouders hebben vragen zoals: “Mijn zoontje zegt op alles ‘nee’ en krijgt steeds vaker een driftbui, is dat normaal?” Of, “Mijn dochter zit de hele dag met haar telefoon achter de computer, wat kan ik doen?” Maar ook, “Mijn kinderen maken zoveel ruzie, ik voel me net een politieagent!”

Annet Rombout, pedagoge bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), kent de vragen. Zij zoekt samen met de verschillende ouders naar oplossingen waar zij thuis iets mee kunnen. Advies op maat dus!

Waar kunt u terecht met uw vragen?
Annet Rombout houdt haar spreekuren ook bij u in de buurt. Iedere eerste woensdagmiddag van de maand is zij aanwezig tijdens de Kidsclub in wijkgebouw de Groene Loper in Voorburg. Op de Maerten van den Velde school in Stompwijk is zij iedere tweede woensdagochtend van de maand. En iedere derde woensdagochtend bezoekt zij de Spelinloop in Vlietkinderen Peuterspeelzaal De Ballon aan de Fransstraat in Voorburg.
Daarnaast is Annet regelmatig aanwezig in het CJG in De Waterlelie in de wijk Prinsenhof te Leidschendam.

Het Opvoedspreekuur is een onderdeel van Vlietkinderen en werkt – in opdracht van de gemeente- vanuit het CJG Leidschendam-Voorburg. De spreekuren zijn gratis en ouders kunnen anoniem bij Annet terecht, er wordt geen dossier bijgehouden. Kijk voor de precieze data en tijden op www.cjg-lv.nl .