Ran-D en Artistic Raw, klaar voor Summerland

Vanaf deze week zet Stompwijk Summerland elke week twee artiesten die optreden op het festival in het zonnetje. Deze artiesten worden helemaal uitgelicht zodat iedereen weet wat ze de komende editie te wachten staat. De artiesten van deze week zijn Ran-D en Artistic Raw. Even voor tussendoor; de kaart- en consumptiebonnenverkoop gaat voortvarend, de kaarten vliegen de deur uit. Ga dus naar www.stompwijksummerland.nl voordat het te laat is!

Met de Zeeuwse hardstyle-DJ Ran-D gaat het voor de wind. Als soloartiest reist hij naar de bekendste festivals om op te treden. Hij is naast Stompwijk Summerland aankomende zomer onder andere te bewonderen op Defqon.1. Het genre dat hij draait en produceert is hardstyle en rawstyle. Rawstyle ligt qua hardheid en snelheid tussen hardstyle en hardcore in, de populariteit van dit genre groeit hard.

Naast zijn solocarrière werkt Ran-D samen met Adaro samen als het hardstyle-duo Gunz for Hire. Met deze formatie hebben zowel nationaal als internationaal succes. Komende zomer treden ze onder andere in Australië en Spanje op. Ze produceren ook samen en zijn bekend geraakt door nummers als Bolivia en Kings of the Underground. Dit jaar heeft Ran-D samen met onder andere Adaro zijn eigen platenlabel opgericht genaamd Roughstate.

Ran-D in actie 

Dj Artistic Raw is sinds jongs af aan al bezig met het produceren en blijven innoveren van zijn unieke house ‘sound’. De 27-jarige Nederlandse house-DJ draait in veel grote clubs in Nederland en sinds kort ook in de rest van de wereld. Zijn internationale bekendheid is mede te danken aan zijn mixtape ‘The Drughouse’, dat het erg goed. Daarnaast is Artistic Raw met het nummer Drop the Bass ontdekt door Afrojack. Het nummer is omarmd door Afrojack’s platenlabel Spinnin’ Records.

Sleep all day. Party all night.

·  www.twitter.com/_summerland_

·   www.instagram.com/wearesummerland

·     www.facebook.com/stompwijksummerland