Feestelijke afsluiting 10 jaar VrouwActief

Feestelijke afsluiting 10 jaar VrouwActief

Dinsdag 12 mei was er een feestelijk diner in AA-zicht ter afsluiting van 10 jaar VrouwActief.

Het was die dag prachtig weer, dus de meeste vrouwen waren sportief op de fiets. Door de Bovenmeer ben je er zo natuurlijk.

We werden ontvangen in de blauwe zaal, nu begrepen wij ook waarom er verzocht was om allemaal wat blauws aan te trekken.

Al gauw zat de stemming er goed in en werd er aan alle tafels gezellig gepraat.

De soep werd in een grote schaal op tafel gezet en kon opgeschept worden, de balletjes werden aan onze tafel eerlijk verdeeld.

Hierna volgde het hoofdgerecht dat we al een maand geleden uitgezocht en opgegeven hadden. Ik wist het niet meer natuurlijk en wat maakt het ook eigenlijk uit, het zag er allemaal lekker uit.

Gelukkig had Annelies het lijstje nog bij zich en het bleek dat ik saté besteld had. De kipsaté was prima trouwens.

We kregen nog een heerlijk toetje na en een allerlaatste woordje van Alie. Wat heeft het team het goed gedaan de afgelopen 10 jaar. Mijn complimenten aan jullie allemaal. Het is inmiddels weer een bloeiende vereniging met zo’n 45-50 leden. Het zal niet meevallen om het te evenaren, maar we gaan zeker ons best doen om een mooie doorstart te maken. 

De data zijn bekend, 8 september is de eerste avond onder nieuw bestuur.

Wij hopen natuurlijk dat er een aantal nieuwe leden bijkomen en dat zij op deze datum komen kijken wat er zoal te beleven valt. Het programma is nog niet helemaal bekend, dus dat wordt in een later stadium bekend gemaakt.

Dinsdagavond had Mariska van Es-de Jong het allerlaatste woord in het kader van Stompwijk helpt Nepal, zij heeft daar een hechte band opgebouwd tijdens haar studie en nog steeds contact met “haar” familie daar.

Gelukkig gaat het met hen naar omstandigheden goed, maar dat was toen nog niet bekend.

Ria Luiten