Partysquad en Rowin Bocxe: populair en talentvol

rowin bocxepartysquad

Partysquad en Rowin Bocxe: populair en talentvol

Vorige week was er even een tussenstop in verband met Pinksteren. Deze week staan er bij Summerland gewoon weer twee artiesten in het middelpunt van de belangstelling, en wel Partysquad en Rowin Bocxe! Eerst nog even een huishoudelijke mededeling voor de vorm. Zoals u misschien al vernomen heeft is het vanaf dit jaar mogelijk om vooraf online consumptiebonnen te bestellen. Dit is voor u vooral in financieel opzicht zeer gunstig omdat de online kaartverkoop aantrekkelijke kortingen bevat. Daarnaast hoeft u op het festival zelf niet meer in de rij te staan voor consumptiebonnen. Hieronder staan de bulkkortingen.

  30 bonnen voor € 50,-    = per bon €1,67

  50 bonnen voor € 80,-    = per bon €1,60

  70 bonnen voor €108,50 = per bon €1,55

100 bonnen voor €150,-   = per bon €1,50


Voor de consumptiebonnen gaat u
naar www.stompwijksummerland.nl, waar bij de ticketverkoop de optie tot het kopen van bonnen staat.

Partysquad
Het DJ-duo Partysquad is ruim 10 jaar één van de populairste diskjockeyformaties van Nederland. Ze hebben Nederland bestormd met 12 singles in de top 40 tot nu toe. Partysquad produceert muziek in allerlei verschillende genres. Zo hebben ze samengewerkt met Ali-B en Yes-R aan de hit Rampeneren, voor velen is dit rapnummer jeugdsentiment. Daarnaast hebben ze ook samengewerkt met artiesten als Afrojack en Major Lazor. Tegenwoordig maken ze vooral hun eigen nummers, met als laatste hits Helemaal naar de klote en Ik ga hard.

Ze staan op zo’n beetje elk festival dat ertoe doet. Waarschijnlijk zijn ze nu nog aan het bijkomen van hun optreden op Emporium Festival. ’s Zomers vliegt het duo alle populaire badplaatsen af om de feestvierende jongeren los te laten gaan. Dit jaar staan onder andere Albufeira, Lloret de Mar, Mallorca en Ibiza in de planning. Tijdens optredens zorgt MC Ruben ervoor dat iedereen meegezogen wordt in de muziek dat DJ Jerry draait. Dit zorgt voor een geweldige en saamhorige sfeer. Het duo is zelfverzekerd dit op Summerland ook voor elkaar te krijgen.

DJ Rowin Bocxe

Voor DJ en producer Rowin Bocxe is het optreden op Summerland een thuiswedstrijd. Hij woont namelijk in Stompwijk en is daarbij ook één van Stompwijks grootste talenten op het gebied van muziek. Rowin is altijd al geïnspireerd geweest in het maken van muziek. Na het bespelen van een aantal muziekinstrumenten heeft hij op 10-jarige leeftijd zijn passie gevonden: Housemuziek. Rowin heeft ondertussen diverse tracks gemaakt met verscheidene house-dj’s. Tegenwoordig treedt hij overal in het land op, onder andere in Utrecht, Den Haag, Zoetermeer en Zoeterwoude. Zijn carrière staat echter nog in z’n kinderschoenen. Hij is jong, erg getalenteerd en is grootse dingen van plan. Hou hem dus in de gaten!

Sleep all day. Party all night.

www.twitter.com/_summerland_

www.instagram.com/wearesummerland

www.facebook.com/stompwijksummerland