Rabobank Sponsorfietstocht 2015

Rabobank Sponsorfietstocht 2015

Als startschot van de fusiebank organiseren Rabobank Groene Hart Noord en Rabobank Rijnstreek dit jaar voor het eerst samen de jaarlijkse fietsdag. Op zondag 28 juni 2015 kan iedereen geld bij elkaar fietsen voor de clubkas.

De Rabobank Sponsorfietstocht biedt alle verenigingen en stichtingen in de regio de mogelijkheid om een sponsorbijdrage bij elkaar te fietsen. Iedereen kan meefietsen; klanten, leden, ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, van jong tot oud, van recreatief tot professional. In 2015 kunnen fietsers kiezen uit verschillende afstanden, routes en startpunten. De te rijden afstanden zijn 20, 40, 60 en 100 kilometer.

Bijdrage aan de lokale samenleving

In onze regio is het verenigingsleven enorm actief. Om dit te ondersteunen en haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen zet de Rabobank zich graag in. Door het organiseren van de Rabobank Sponsorfietstocht leveren we met elkaar een bijdrage aan het realiseren van een droom of wens van één van de vele verenigingen. Verenigingen, sportclubs, stichtingen, koren, fanfares, buurtinitiatieven en welzijnsorganisaties: allemaal kunnen zij meedoen aan de Rabobank Sponsorfietstocht.