Stompwijkse Paardendagen 2015 oproep Ponyrennen

ponyrennen

Stompwijkse Paardendagen 2015 oproep Ponyrennen

De organisatie draait al weer op volle toeren om alles in kannen en kruiken te hebben voor het jaar 2015. Een terugkerend evenement de ponyrennen verdient dit keer een hoge prioriteit. Aan het enthousiasme van deelnemers en publiek ontbreekt het niet, maar nu streven we naar een topdeelname van Stompwijkse ruiters. Vooral om nog eens te benadrukken dat deze ponyrennen zijn ontstaan doordat Stompwijkse ponyruiters onderling hun krachten maten. In de beginjaren was het in het algemeen een Stompwijkse onderonsje maar naar verloop van tijd kregen we steeds meer inschrijvingen van buitenaf.

Nu 45 jaar later zijn er naar onze wens eigenlijk te weinig Stompwijkse ruiters die we kunnen toe juichen!  Dus Stompwijkse ruiters en ponyeigenaren schrijf jullie in voor de 2015, zodat we jullie naar harte lust kunnen aanmoedigen. De ponyrennen zullen in 3 koersen worden verreden.

Koers 1 voor pony’s met een schofthoogte van 1.16 tot 1.35

Koers 2 voor pony’s met een schofthoogte tot en met 1.15

Koers 3 voor pony’s met een schofthoogte van 1.16 toten met 1.57

Je kan je opgeven bij Kevin van den Bosch. Het inschrijfformulier is te vinden op de website www. Stompwijksepaardendagen.nl

Namens Nooit Gedacht  

Conny Oliehoek