Katholieke Bond van Ouderen Stompwijk

Katholieke Bond van Ouderen Stompwijk

Nieuwsbrief juni 2015

Uitgaansdag donderdag 25 juni

Donderdag 25 juni om 8 uur vertrekken wij vanaf het sportpark Meerhorst met Theo’s busreizen voor een gezellig uitje naar Hoorn, waar we met de stoomtram richting Medemblik vertrekken. Tijdens de rit door het West-Friese Landschap kunt u genieten van de vele stolpboerderijen, kleine dorpjes en het polderlandschap. Ondertussen wordt er een lekker kopje koffie met appelgebak geserveerd.

In Wognum maken we een korte stop om het gerestaureerde station te bezichtigen. Bij aankomst in Medemblik heeft u even de tijd om dit Zuiderzee stadje te bekijken. Het museumschip Friesland ligt klaar voor vertrek voor een tocht over het IJsselmeer naar Enkhuizen. Er staat een West-Friese broodmaaltijd klaar waar u tijdens de vaart van kunt genieten.

Eenmaal aangekomen in Enkhuizen heeft u nog wat tijd om een consumptie op een terrasje te nuttigen en van het uitzicht op de binnenhaven van Enkhuizen te genieten. Op het afgesproken tijdstip verlaten we Enkhuizen en zetten koers naar restaurant Stam in Wognum voor het gebruik van een heerlijk drie gangen diner. Verwachte terugkomtijd op het sportpark 20.30 uur.

De kosten voor deze uitgebreide dag bedragen € 70,– per persoon, opgeven bij Antoon van Santen 071-5804342 of op de Soos.

Het bedrag graag overmaken op IBAN RABO  rekening:

NL 04RABO0375349243  TNV KBO – Stompwijk p/a J. Duyvestijn, Tuinbouwweg 7, 2266 HD Stompwijk.

Vanwege het korte tijdstip voor de vertrekdatum graag snel reageren, want vol is vol.

Rabobank Sponsofietstocht zondag 28 juni,

Ook dit jaar heeft de KBO zich weer ingeschreven voor deze tocht, u kunt ons steunen door no 212 op uw deelnameformulier in te vullen. U kunt verschillende afstanden afleggen, hoe meer kilometers er gereden worden hoe meer er gedoneerd wordt naar de vereniging. Wij wensen u veel fietsplezier met een heerlijk zonnetje in de rug.

Donatie voor KBO en Soos.

Er is alweer een jaar voorbij, zoals u misschien weet komt het bestuur van de KBO – Soos in de maand juni eenmaal per jaar aan de deur voor een vrijwillige bijdrage om onze activiteiten van de vereniging te helpen ondersteunen. Uw bijdrage wordt gebruikt om zieke en jarige leden te verrassen met een presentje of een verjaardagskaart, ook worden er materialen aangeschaft die gebruikt worden om diversen activiteiten mogelijk te maken. Ook de Sinterklaasactiviteiten worden voor een deel hiermee gefinancierd. Het bestuur kan zich met een legitimatiebewijs legitimeren, als u  twijfelt, vraag ernaar.

Namens het bestuur hartelijk dank, secretaris Antoon van Santen