Summerland

Met Fragment en Popgunnn gaat iedereen los

Heel Nederland is weer aan het barbecueën geslagen door het prachtige weer van afgelopen weekend. De zomerse sfeer zit er weer helemaal in. Des te meer reden dus om uit te kijken naar het altijd zomerse Summerland! Deze week staan de artiesten Fragment en Popgunnn in de schijnwerpers.

Fragment

fragment

Fragment is een oude bekende van Summerland. Ze hebben namelijk al twee keer eerder op de zondag opgetreden met groot succes! Iedereen van jong tot oud ging los dankzij de performance, uitstraling en vooral dankzij het enthousiasme van de band. De van oorsprong Engelse band bestaat uit twee kleine Engelsen genaamd Dave en Jono en een “idioot lange Nederlander” genaamd Jeroen. Zo’n 30 jaar geleden is de vriendengroep, toen nog met Tim, in Londen op de middelbare school begonnen. Tim zag recent een andere carrière als hoteleigenaar voor zich en werd vervangen door de Nederlandse Jeroen.

De band is speelt z’n gigs vooral in Nederland, gezien het enthousiasme en de erkenning van het publiek. Ze hebben op grote festivals gestaan zoals de Zwarte Cross en hebben tweemaal met groot succes opgetreden in Ahoy. Na zoals eerder gezegd twee succesoptredens op de zondag van Summerland, mag de band het dit jaar proberen op de vrijdag.

Popgunnn

popgunn

Popgunnn is één van Nederlands hipste bands. Ze bespelen live allerlei van oorsprong DJ-tracks en geven er een eigen draai aan. De 6-koppige band speelt in één doorlopende set allerlei Dance, Rock en Hiphop tracks door elkaar. Je krijgt alle hits van de afgelopen 15 jaar en vele Mach Ups zonder enige onderbreking om je oren. Popgunn betrekt het publiek enorm tijdens hun gigs waardoor iedereen helemaal in de muziek meegesleept wordt. Popgunnn is de vaste begeleidingsband van het succesvolle duo uit de 90’s ‘2unlimited’. De afgelopen 2 jaar stond de band met Ray en Anita onder andere in de Melkweg en Heineken Music Hall. Op de zondagavond is de band te bewonderen op de main stage van Summerland.