Spectaculaire afsluiting handbalseizoen

handbalbbq

Spectaculaire afsluiting van het handbalseizoen

Afgelopen zondag vond de jaarlijkse handbalbarbecue plaats op het sportpark bij Stompwijk’92. Vanaf een uurtje of 4 stond alles gereed voor een gezellige afsluiting van dit seizoen. Er was tijdens het barbecueën van alles te doen, zo konden de kinderen tchoukbal spelen, werden er per team penalty’s geschoten en draaide het Rad van Fortuin voor groot en klein.

Als afsluiter was er dit jaar een ‘Easy Dunker Tank’ geregeld, wat voor heel wat hilariteit zorgde. De coaches van de diverse teams mochten namelijk plaatsnemen op een stoeltje boven een grote bak met water, zodra er door het team raak werd gegooid tegen de knop, klapte het stoeltje weg en plonsde de coach in het water. Gelukkig waren er heel wat stoere coaches die op het stoeltje plaats durfden te nemen en zo kreeg het publiek een spectaculaire afsluiting van wederom een mooi handbalseizoen.


Wij bedanken graag onze sponsoren kwekerij Meeslouwer, de Kwantum Leidschenveen, poeliersbedrijf Zoeterwoude, Set in Motion, Scheria, de Gouden Leeuw en Transportbedrijf van Rijn, dankzij hen konden wij deze leuke middag organiseren. Ook ons barpersoneel willen wij bedanken en alle vrijwilligers die na afloop een handje uit de mouwen staken om alles weer netjes op te ruimen.

Comité Handbalbarbecue