Beste parochianen van de H. Laurentiusparochie

hartelijk bedanktbloemen

Beste parochianen van de H. Laurentius parochie,

Naar aanleiding van de wisselingen van vrijwilligers op het secretariaat van bovengenoemde parochie, wil ik u bedanken voor de prettige contacten die ik de afgelopen 12 jaar met u hebt opgebouwd.

De misintenties en andere lopende zaken aangedragen door u, hebben mij na 20 jaar wonen in Leidschendam, weer up to date gemaakt wat persoonsbekendheid betreft. Mede door het maken van de parochieberichten voor de Dorpsketting heb ik, in samenwerking met de redactie van de DK, proberen bij te dragen, u juist te informeren over de activiteiten in onze parochie.

Ik wens mijn collega’s Nel en Rienus veel succes toe met hun werk voor de gemeenschap.

Tevens wil ik u bedanken voor de overweldigende blijken van medeleven in de vorm van bloemen, kaarten, bezoeken en belangstelling na mijn plotselinge uitvallen door mankementen aan het hart.

Het gaat nu weer redelijk goed met mij al moet ik wel rustig aan doen. U betrokkenheid met mijn wel en wee hebben mij en Corrie goed gedaan.

Hartelijk dank voor alles, Antoon van Santen