Aankomend weekend = Summerland!

Ja,ja, dames en heren, jongens en meisjes, hooggeëerd publiek, aankomend weekend is het alweer zover! Vrijdag, zaterdag en zondag staan geheel in het teken van Stompwijk Summerland! De opbouw van het prestigieuze festival begint woensdag, dit is allemaal via een webcam op de site te bewonderen.

Voor degenen die nog geen kaart hebben weten te bemachtigen, ze zijn nog steeds te koop op www.stompwijksummerland.nl. Het festival is dankzij de massale verkoop wel bijna uitverkocht, dus wees er snel bij.

Een tip voor grootgebruikers in drank en mensen die een hekel hebben aan rijen; de online consumptiebonnenverkoop is nog steeds aan de gang. Je bespaart daarmee tot 14% op je bonnen, de moeite waard lijkt me.

Activiteiten en tijden

Voor degenen die het gemist hebben of het enigszins vergeten zijn, hieronder staan nog één keer de activiteiten en tijden op een rijtje:

Aanstaande vrijdag is het terrein vanaf 19:00 u voor iedereen geopend. Om 21:00 u beginnen de dj’s in de après-skitent en om 21:15 u beginnen de bands op het open terrein. Dit gaat door tot 01:00 u.

De zaterdag start om 21:00 u met het altijd gezellige foute uur in de après-skitent. Vanaf die tijd is het terrein open voor publiek. Op het open terrein beginnen de dj’s om 22:00 u. Dit knalfeest gaat door tot 02:00 u.   

De zondag begint om 13:00 u met de kindermiddag op het open terrein en met klaverjassen in de tent. De optredens beginnen om 15:30 u op het open terrein. Dit feest

zie verder op de site