Avondvierdaagse “Klavertje Vier”

Avondvierdaagse “Klavertje Vier”
7 t/m 10 juli 2015
 

Nog een week en dan is het weer zover. Van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 juli organiseert Toerclub Stompwijk weer de jaarlijkse avondfietsvierdaagse “Klavertje Vier”.
De organisatie heeft er weer veel werk in gestoken om 8 nieuwe routes uit te zetten over diverse verrassende wegen in het gebied rond Stompwijk. Vier routes van ongeveer 15 km en vier routes van ongeveer 25 km. Zoals de naam al aangeeft zijn de tochten in de vorm van een klavertje vier uitgezet en u gaat dus iedere dag in een andere richting. De tochten zijn niet zo lang en daarom is deze vierdaagse uitstekend geschikt voor het hele gezin.
Bij de gezellige afsluiting van dit evenement op vrijdag 10 juli worden de herinneringen uitgereikt aan iedereen die de vierdaagse volbracht heeft. De deelnemers kunnen ook meedoen met een prijsvraag waarmee enkele leuke prijzen te winnen zijn.

Start en finish zijn in de kantine van sportpark “De Meerhorst” aan het Klaverblad. De starttijd is tussen 18.30 en 19.30 uur.

Inschrijfgeld voor vier avonden inclusief herinnering is voor volwassenen € 4,00.

Kinderen tot 14 jaar betalen € 2,50. Een gezin (max. 5 personen) kan meedoen voor € 10,00. Deelnemers die geen 4 avonden willen deelnemen maar wel eens een avond gezellig willen fietsen, kunnen ook tegen een gereduceerde prijs van €1,50 voor een enkele avond inschrijven.


Toerclub Stompwijk