Klaverjassen op Summerland

Klaverjassen op Summerland

Nat gaan, leunen, kale nel.  Dit zijn zomaar wat woorden die ongetwijfeld voorbij zullen komen op Stompwijk Summerland 2015. Omdat Summerland er voor staat om voor iedereen wat te organiseren, zullen wij dit jaar een klaverjastoernooi houden.

Het klaverjassen zal gehouden worden op zondag 5 juli. De inloop is om 12:45 voor een bakkie koffie waarna we om 13:00 willen beginnen met de eerste ronde.

Er zullen in totaal 3 rondes gespeeld worden. Voor degene die geen geluk hebben in het spel, zal er ook een loterij zijn. Inschrijven kan via de website www.stompwijksummerland.nl onder het kopje Klaverjassen of een mail te sturen aan dick@stompwijksummerland.nl. Vermeld hierin uw naam en de naam van uw klaverjaspartner. Bent u niet zo bekend met een computer? Dan kunt u een briefje in de brievenbus doen van de Van Santhorststraat 8.

Het inschrijven bedraagt € 5,- per koppel en dient te worden voldaan bij de ingang van de klaverjastent. Wij zien u graag zondag 5 juli om 12:45 in de klaverjastent op het Summerland terrein.