De Stompwijkse paardendagen

De start van de Stompwijkse Paardendagen zal voor de meeste onder ons vrijdag zijn, dit jaar dus 17 juli. Maar vergeet niet dat voor die dag al heel wat voorbereidingen in volle gang zijn. Behalve de inzet van de bestuursleden worden we altijd geweldig ondersteund door vrijwilligers die enthousiast komen bouwen, sjouwen, timmeren en advies geven.

Dit jaar hopen wij ook weer op hun inbreng. Dus mensen hebben jullie zin in wat noeste arbeid en een gezellig samenzijn, kom en help met de opbouw van het Stompwijkse feest vanaf maandag 13 juli- aanvang 19.00 uur. 

Nog even een oproep aan alle Stompwijkse ponybezitters en/of rijders. De inschrijving voor onze spectaculaire ponyrace is nog niet gesloten. Je kunt je nog opgeven bij Kevin van den Bosch. Het inschrijfformulier kun je vinden op onze website; www. Stompwijkse paardendagen.nl. 

Namens Nooit Gedacht

Conny Oliehoek