Beautiful Holland

Mark Rutte

                          

Zo sta je bij SGW Vlietland te proberen alles vast te leggen wat ik maar kon vastleggen. Het juiste moment pakken daar ben je als fotograaf voor aan het werk. Het weer zat weer mee, super weekend! Prachtig parcours bouwers zijn aan het werk geweest, geweldig mannen! Dan komt STOMPWIJK SUMMERLAND in je agenda te staan. Wat een geweldig weekend. Het kon allemaal niet mooier. Alles zat mee, een beetje verkoeling kon geen kwaad. Super gezellig en wat kunnen wij toch feesten Stompwijkers, one big happy family! Top(gunnn) weekend!

En dan vanmiddag maandag 6 juli 2015 sta ik in Het Kurhaus. Toch weer iets anders aan trekken voor dit mooi moment. Geen ” SGW kleding” of “Summerland outfit” maar gewoon weer mijn werkkleding in het net. Want ons minister president Mark Rutte gaat vanmiddag het eerste exemplaar in ontvangst nemen waar ik ook aan mee gewerkt heb, een boek dat heet; BEAUTIFUL HOLLAND! Een boek waar Nederland trots op kan zijn (hoe kan het ook anders als je naar de titel kijkt) Beautiful Holland is een idee van de Haagse Zoetermeerder Gerard Lakwijk. De broer van mijn klasgenoot van vroeger Claudia Lakwijk. De uitgever ontdekte dat een boek over verleden, heden en toekomst van heel Nederland niet bestond. “Terwijl Nederland zo veel meer te bieden heeft dan Rembrandt, tulpen, fietsen, molens en water”, Gerard Lakwijk verzamelde daarom een klein team professionals om zich heen en in achttien koortsachtige maanden maken ze Beautiful Holland. Op 288 pagina’s en met prachtige foto’s wordt het verhaal over Nederland verteld van de Friese meren tot Rotterdam, van Vermeer tot Armin van Buren en André Rieu, van de Zeeuwse kust tot de Overijsselse Hanzesteden.

Het boek bevat ook een serie layars; filmpjes (zogenoemde augmented realitytechnologie) die met een smartphone zijn af te spelen. Kortom dit moment mag ik weer vastleggen.

Het boek kost trouwens maar € 39,95. Leuk als kerstcadeau doen!

Over minder dan 2 weken Stompwijkse Paardendagen!!! Ik kijk er al naar uit…..BEAUTIFUL STOMPWIJK!
CArmen