Blesruitermensters selecteren zich

Blesruitermensters  Patricia en Hielke selecteren zich voor de nationale kampioenschappen van de KNHS in Ermelo

Zaterdag was het vroeg dag voor Patricia van der Zwan en Hielke Bakker, rond half zeven reden ze richting Midden Beemster in Noordholland om deel te nemen aan de Districtskampioenschappen van het Mendistrict West (Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland).

patricia blesruiters

Patricia behaalde met haar pony Romy een verdienstelijke 5e plaats in de M dressuur en een mooie derde plaats in de Vaardigheid en daarmee kreeg zij een ticket voor de Hippiade.

hielke blesruiters

Hielke Bakker deed het in de B-Dressuur met haar Pony Caya evenmin onverdienstelijk en behaalde een 4e plaats en mag ook op 22 september naar de hippiade om te strijden om het nationaal kampioenschap.

Na kennelijk enig gedoe over het juiste aantal punten van de deelnemers kon uiteindelijk de prijsuitreiking aan het eind van de middag plaatsvinden en werd het daarmee een latertje voor de meiden, maar dat kon de pret niet drukken.

Allebei gefeliciteerd en succes op de Hippiade.

Ab Spaan