Geslaagd feest bij Stompwijk Summerland

Geslaagd feest bij Stompwijk Summerland

Wat is de tijd alweer hard gegaan. Het inmiddels meer dan een week geleden dat Stompwijk Summerland plaatsvond. Er kan met opgeheven hoofd teruggekeken worden naar een geslaagd, zeer geslaagd feest.

Het feest begon op de zonovergoten vrijdagavond met de bands Pater Moeskroen en Fragment, die stuk voor stuk de gigantische overkappingen bijna wegbliezen. Er was vooral een gezellige sfeer van veel mensen die weer veel bij te praten hadden. In de après-ski tent ging het los met onder andere DJ Mikey H en P Stylez, die het ene feestnummer na het andere ten gehore brachten.

Meegezogen richting een knallend einde

Met de zaterdag hadden we net zoveel geluk als vrijdag. Het was droog, geen wolkje aan de lucht en er was een ultiem festivaltemperatuur met een graad of 22. De diskjockey-avond begon met Rowin Bocxe, die ieders verwachting overtrof met een te gekke gig. Artistic Raw sleepte het publiek nog verder mee in de ‘house experience’. The Partysquad gaf, zoals bij menig publiek bekend, een show van jewelste weg. Iedereen wordt meegezogen door de geweldige mc-kunsten van MC Ruben en de dikke mixen van DJ Jerry. De avond werd hakkend en stampend afgesloten door Ran-D. De hardstyle-dj zorgde voor een geweldige en keiharde show waar iedereen spierpijn van het hakken van heeft gekregen.

Popgunnn stal de show

popgunnn

Zondag begon met een zeer drukke en geslaagde kindermiddag en klaverjassen, waarbij gasten uit Berkel en Rodenrijs er met de helft van de prijzen vandoor gingen. Harde windhozen en stevige regenbuien dreigden bijna roet in het eten te gooien. Gelukkig klaarde het weer na een klein dipje snel op en ontstond er een strakblauwe lucht. Vanaf die tijd begonnen de bands ongeveer, met goede optredens van the Pitcher en Dirty Denims. Dé verrassing van het weekend kwam als laatst. De band gaf een euforisch optreden waar nog lang over nagepraat gaat worden. De band speelde alles hard en loepzuiver. Het zangduo, bestaande een hunk en een prachtige vrouw (zie foto), gaven een show van jewelste weg waar niemand stil van kon blijven staan.

Held van Summerland

Richting het einde van de avond op zondag kreeg Summerland hoog bezoek. De held van Summerland, Summerklaas, verraste iedereen toen hij met een vuurshow boven het podium aan kwam zetten. Hij gaf vervolgens een mc-optreden weg waar iedereen op los ging.

Namens de organisatie willen we graag iedereen bedanken die tijdens Summerland aanwezig was of op welke manier dan ook een steentje heeft bijgedragen aan het festival. Heeft u nog opmerkingen of tips voor de organisatie? Mail dan naar info@stompwijksummerland.nl. Wij horen graag van u.

Tot volgend jaar! Rick den Hartog