Overeenkomst Bibliotheek op school ondertekend

Ondertekening overeenkomst de Bibliotheek op school in Stompwijk

De bibliotheek en Maerten van den Veldeschool ondertekenen overeenkomst de Bibliotheek op school

Vrijdag 10 juli ondertekenden Kees Jan Visser, directeur Maerten van den Veldeschool, en Harm Smit, directeur de Bibliotheek aan de Vliet, de overeenkomst voor de Bibliotheek op school in Stompwijk. De afspraken zijn in elk geval vastgelegd tot 1 januari 2017. Zodra het Kulturhus is gerealiseerd, wordt gekeken hoe de samenwerking kan worden voortgezet.

Open vanaf 25 augustus

De Bibliotheek op school start in het schooljaar 2015 – 2016. De bibliotheek wordt dan voornamelijk gebruikt door leerlingen van de Maerten van den Veldeschool. Op dinsdag van 14.00 – 17.00 uur is de bibliotheek open voor de overige jeugd.