Primeur Stompwijkse Dakar racetruck

truck aad van velsen

Primeur Stompwijkse Dakar racetruck

De primeur is uiteraard in Stompwijk. Aanstaande zaterdag zal de Stompwijkse Racetruck voor het eerst in het openbaar verschijnen.

De racetruck van Van Velsen Rally Sport zal zaterdagmiddag op de Stompwijkse Landleven Fair voor het eerst te zien zijn.

Ondanks dat er deze laatste week voor de kermis nog veel aan de truck moet gebeuren, zal hij in zijn eigen kleuren en met de sponsors die zich tot nu toe bij ons hebben aangesloten erop, op het terrein van de fair staan.

Omdat mijn vader aan kanker is overleden, zal Van Velsen Rallysport het komend jaar het KWF  kankerbestrijding op diverse vlakken gaan ondersteunen. Er zal een grote sticker op het dak van de truck komen met de tekst “Van Velsen Rally Sport steunt het KWF”, om zo vanuit de lucht (helicopterbeelden) het KWF zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen. Verder zijn we ook nog in gesprek met een goed doel t.b.v. zieke kinderen. Informatie hierover volgt later.

Technisch is de truck nog lang niet klaar voor een serieuze rally, maar over de weg rijden is geen probleem. Er zal technisch nog veel moeten gebeuren, maar we liggen op schema!

Bijgaande foto is op zaterdagmiddag 11 juli gemaakt!

Aad van Velsen (ook te volgen op: www.vanvelsenrallysport.nl)