Katholieke Bond voor Ouderen Stompwijk

Katholieke Bond van Ouderen Stompwijk

Nieuwsbrief augustus 2015 no 2

Start van KBO – Soos activiteiten,

Dinsdagmiddag 25 augustus starten wij weer met de Soosactiviteiten, iedereen die dinsdagmiddag vrij kan maken en in een prettige sfeer een middag eruit wil zijn, kan vrijblijvend kennis komen maken met de activiteiten van de deelnemende soosleden, het motto bij deze club is, alles mag, niets moet.

U kan deelnemen aan het klaverjassen of rummikub spelen, ook het kaarten maken staat bij veel leden in de belangstelling, met heel mooie resultaten.

We starten elke middag om 13.15 uur met bewegen voor senioren, onder professionele begeleiding.

Hieraan wordt door c.a. 30 mensen aan deelgenomen, voor al deze activiteiten staat deelname op vrijwillige basis open.

Wij hebben u een afspiegeling gegeven van onze soosactiviteiten, al onze activiteiten staan vermeld in de activiteitenlijst die een keer per jaar wordt bijgesloten in de Nestor, het blad wat uitgegeven wordt door de Unie – KBO, dit blad krijgen de  KBO en Soos leden 10 keer per jaar in de bus.      

In dit blad staan heel leuke artikelen in over boeken, uitgaantips, goedkope vakantietips enz.

Wilt u lid worden van de Katholieke Bond van Ouderen, (kosten € 25,00 per persoon per jaar) geef het door aan het bestuur?

In Stompwijk kunnen alle senioren die onze statuten en regelementen respecteren, lid worden van deze vereniging. 

Boottocht donderdag 10 september,

Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een boottocht georganiseerd door het KBO bestuur van Zoeterwoude en Stompwijk, dit jaar varen wij met de “Olympia” langs de Sky Line van Rotterdam waar wij tevens een havenrondvaart maken, u kijkt uw ogen uit in het grootste bedrijf van Nederland.

Inschepen vanaf 8.00 uur, vertrek om 8.30 uur vanaf de Zijldijk in Leiderdorp, er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Om ca. 18.00 uur zijn wij weer terug in Leiderdorp.

De kosten voor deze boottocht bedragen € 45.00 per persoon hierbij is alles inbegrepen.

Aanmelden bij Antoon van Santen t/m 2 september, graag contant afrekenen bij opgave van deelneming, of op de eerste Soosdag. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, bij overboeking wordt er een reservelijst aangemaakt, inschrijving in volgorde van aanmelding.

Het bestuur van KBO – Stompwijk wenst u mooi weer en een fijne dag toe. 

Met vriendelijke groet, het bestuur van de KBO – Soos,

Sec., Antoon van Santen