The Sweet Harmony Singers

koorfoto 2014

The Sweet Lake Harmony Singers

Volgende week dinsdag, 25 augustus 2015, gaan we na de zomerstop weer van start met ons koor. De stembanden hebben genoeg rust gehad.

Wij zijn een barbershop vrouwenkoor met ongeveer 30 leden die wekelijks met veel plezier samen zingen. We zingen 4 stemmig a capella. We willen de kwaliteit graag hoog houden. Om dit voor elkaar te krijgen staan we onder begeleiding van zangcoach Anne Marie Spin die het beste in ons weet boven te halen. Tijdens de repetities werken we niet alleen aan onze songs maar worden onze kelen opgewarmd met inzing oefeningen en we werken aan het verbeteren van ons geluid middels ademhalingsoefeningen.

Op 3 oktober doen we in ieder geval mee met het korenfestival in Zoetermeer,  dus hiervoor gaan we eerst oefenen. Daarna gaan we onze kerstnummers oppoetsen voor de vele kerstoptredens waar we ook dit jaar weer voor gevraagd zijn. Wij treden op in Charles Dickens stijl.

Gaan je stembanden al kriebelen dan ben je van harte welkom om een aantal keren mee te oefenen.

We repeteren op dinsdagavond 20.00 uur – 22.15 uur aan de Bijdorplaan 471-477, 2713SZ.

Kijk anders even op onze website www.thesweetlakeharmonysingers.nl

Tot ziens!