Open Monumentendag Leidschendam-Voorburg

Open Monumentendag Leidschendam-Voorburg

Speciale Bus/Boottocht voor senioren

De Open Monumentendag2015 heeft als thema Kunst&Ambacht en pakt uit met een aantal extra activiteiten.  Naast een bezoek aan de geopende monumenten , is bijvoorbeeld de tentoonstelling ‘Piet Klaarhamer, leermeester van Gerrit Rietveld’ in museum Swaensteyn een aanrader.  En senioren kunnen genieten van een speciaal voor hen georganiseerde bus/boottocht. De organisatie van de Open Monumentendag Leidschendam-Voorburg denkt bij het plannen maken zeker ook aan ‘onze’ ouderen. De succesvolle bus/boottocht voor senioren met bussen van Woej en de boot Hadrianus van de Ooievaart, waarmee een bezoek aan diverse geselecteerde monumenten en activiteiten wordt gebracht, wordt tijdens deze editie van Open Monumentendag weer georganiseerd.

Inschrijven kan vanaf 31 augustus t/m 4 september via tel. 070 369 3929 van Woej Centrale Busvervoer (elke werkdag tussen 10.00 en 15.00 uur). Kosten: € 6 inclusief lunchpakket.

Er zijn diverse opstapplaatsen, dus er is er dus altijd wel een in de buurt waar men uit kan kiezen! Deze zijn: de Laurentiuskerk in Stompwijk; Wijk en Diensten Centum De Groene Loper; Wijk en Diensten Centrum Oranjehoek; de Halte van buslijn 47 op hoek Rijnlandstraat/Damlaan en Wijk en Diensten Centrum  De Plint.

Voor meer informatie over deze gecombineerde bus/boottocht kan men terecht bij: Pieter van den Kerkhoff (070 369 3233) of Kiek de Vreught (06 202 46914).