Mini Ponykamp Blesruiters

miniponykamp

Mini Ponykamp Blesruiters

Donderdagochtend 20 augustus 11.00 uur. Het zonnetje schijnt en het is heerlijk warm weer. De eerste deelneemsters met de leukste pony’s uit het dorp en omstreken druppelen binnen met heel veel spullen!! Mini Ponykamp met meiden in de leeftijd van 7 tot 10 jaar is begonnen. Iedereen heeft er super veel zin in, zo ook de pony’s. Nadat alles een plekje heeft gekregen zijn we de dag begonnen met behendigheidsspelletjes met de pony’s. Daarna zijn de pony’s verwend met een door hun amazones zelf gemaakte wortel-appeltaart. Toen werd het wel tijd dat de pony’s opgepimpt werden met strikjes, lintjes en strepen verf. Goh wat zijn die beestjes toch geduldig! Na nog een waterspelletje en koekhappen zijn de pony’s afgedraaid naar huis gebracht om daar helemaal bij te komen van al dat gekwebbel om hun heen.

In de avond in het donker een speurtocht gedaan en tot slot marshmallows bakken in het kampvuur. Maar van slapen kwam het voorlopig nog niet. Eerst nog even ravotten en een kussengevecht houden. Daarna ging het lichtje snel uit.

mniponykamp 1

Vrijdagochtend 21 augustus 7.00 uur. Schijnt toch weer het zonnetje en ontwaken we in de kantine van de Blesruiters. Wat een mooie manier om wakker te worden met uitzicht op de bak met de paarden in het landje. Eerst nog even spelen in de bak, daarna ontbijten en de haren netjes doen. Toen kwamen de menners Ab Spaan, Nico de Haan, Koos van Hilten en Piet Turkenburg. Iedereen op de kar voor een rit naar de Horsten met een tussenstop met drinken en een snoepje. Wat heeft iedereen hier enorm van genoten. Super bedankt menners.

Bij terugkomst tosti eten en daarna lekker knutselen. ‘s Middags hebben ze waterspelletjes gedaan en om 17.00 uur was het helaas afgelopen en werd iedereen weer opgehaald.

Wij willen de meiden bedanken hun super gezellige enthousiaste deelname. Ook de losse leidsters Naomi, Melanie, Maira en Amber bedanken wij voor hun hulp. Lekker gek doen, lol trappen en liedjes zingen. Jullie hebben echt sfeer gemaakt.

Tot volgend jaar, groetjes kampstaf Helen, Wendy, Pauline en Wendy