Familiebedrijf van Leeuwen in beeld en geluid

Familiebedrijf Van Leeuwen in beeld en geluid

Sinds een paar maanden heeft Jacques van Herten een digitaal abonnement op de Dorpsketting. Zo wordt hij op ideeën gebracht van wat er speelt in Stompwijk.

Zo werd hij afgelopen week geïnspireerd door het open Huis bij Peet van Leeuwen. En ook hier heeft hij een flitsend filmpje gemaakt  met interviews met de gehele familie Van Leeuwen, maar ook Rinus van Haaster, Kees v.d. Bos, Nico Kester, Adriaan de koster en nog vele anderen komen aan het woord.

Je krijgt een indruk van de gezellige open dag. Ben je geweest, dan wist je dit al. Dan is het toch het leuk om te zien of je ook in beeld bent en het verhaal achter dé kachel. Ben je niet geweest, dan heb je echt wat gemist.

https://youtu.be/LqLVDq6ngVE

Petra