Vissen in het Paddenmoes

vissen paddemoes.jpg

Ook dit jaar werd er weer gevist, jong (5 jaar) en oud, Mevr v.d. Helm (89 jaar) zijn naar de dijk bij de Kniplaan gekomen, om menig visje te verschalken. Mevr. v.d. Helm wist zelfs nog 2 vissen te vangen. En dat op haar leeftijd. Ondertussen was er koffie thee of limonade met cake. Ook de spekkies vonden gretig aftrek. Om half negen werd de wedstrijd gestaakt en bij Coby en Peet werd de uitslag bekend gemaakt. Na de prijsuitreiking werd de avond, met een drankje en een hapje voortgezet. Vanwege het mooie weer, bleven veel jongeren buiten zitten. En wij ouderen vermaakten ons binnen, met het jaarlijkse weerzien van andere oud Paddenmoes bewoners. Hiermee bedank ik de organisatoren voor deze gezellige avond. En hoop er volgend jaar weer bij te zijn. 

Groetjes Ria van Dijk, oud bewoonster van het Paddenmoes