VrouwActief

VrouwActief

Elke tweede dinsdag van de maand is er een bijeenkomst van VrouwActief. Volgende week dinsdag, 8 september, vangt het nieuwe seizoen aan met een nieuw bestuur. Wij beginnen met een informatieve avond, maar wel over een gezellig onderwerp.

Corine Wolthers van VakantieXperts komt ons informeren wat de mogelijkheden zijn om er ook in de winterperiode even tussenuit te gaan. Dit kan zowel actief als passief, met auto, trein of vliegtuig, sneeuw of zon, kort of lang.

We horen het deze avond en mocht je vragen hebben, dan is er hopelijk nog gelegenheid om ze te stellen.

Jullie zijn welkom in het Dorpshuis van 20.00 tot 22.00 uur.

Ook als je geen vakantieplannen hebt is het interessant om langs te komen, het is n.l. puur informatief. De leden weten al hoe leuk deze avonden zijn, maar uiteraard verwelkomen wij ook graag nieuwe leden.

Bestuur VrouwActief Stompwijk,

Ria Luiten