Blues Spektakel…… ‘Chicago BLUES experience’!

Blues-spektakel… ‘Chicago BLUES experience’!

Beleef zaterdag 31 oktober de vierde editie van dit spektakel! Met een kolkende mix van Chicago-blues en Rock & Roll in combinatie met moderne stijlen.

Live op het podium in Het Blesse Paard te Stompwijk.

Livin’ Blues Xperience & friends en the Scandals staan overtuigend garant voor een flinke portie aanstekelijke beats. De muziek is vooral energiek en kleurrijk! Dus… mis het niet!

Livin’ Blues Xperience is een band die de oude band Livin’ Blues opvolgt. Livin’ Blues werd – samen met Cuby and the Blizzards – in 1970 gezien als de top van de Nederlandse blues scene. Later rond 1995 startte Nicko Christiansen de band New Livin’ Blues met een nieuwe bezetting en vanaf 2005 besloot de band zich Livin’ Blues Xperience te noemen. Het genre is nog steeds bluesrock, alleen de bezetting is wat veranderd. De band is nu vooral populair in Polen en Rusland en toert daar ook regelmatig. Daarnaast spelen ze op veel festivals in Nederland. De formatie bestaat uit Nicko Christiansen (zang, saxofoon, precussie), Loek van der Knaap (gitaar), Jeroen van Niele (basgitaar), Kees van Krugten (drums) en bluesharp-virtuoos Bas Kleine. Daarnaast worden zij bij gestaan door enkele collegiale vrienden waar onder de frontman van Deep & the Dudes… Daan Prevoo (zang, mondharmonica, saxofoon en percussie)!

The Scandals staan voor de wedergeboorte van Rock & Roll. Live muziek wil je niet alleen horen maar ook zien en voelen. Rock & Roll die siddert door je aderen en een podiumact zo aanstekelijk dat je niet stil kunt blijven zitten. The Scandals bewezen in een competitie met 1600 coverbands dat zij tot de beste tien coverbands van Nederland behoren. Ook het buitenland kent The Scandals: Live optredens in Thailand, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en België. Tours staan nog op stapel naar Spanje en Praag. The Scandals speelden in het voorprogramma van Golden Earring, op Waterpop, op het Zeeheldenfestival en op Kaderock. Het repertoire is Sixties, Golden Oldies en Rock & Roll met een heel vet sausje. Beïnvloed door Chuck Berry, The Rolling Stones, Carl Perkins, Robert Palmer, The Kinks, Buddy Holly, Animals, Elvis en Stray Cats spelen de Scandals het dak er af op hun bijzonder aanstekelijke wijze.

‘Chicago BLUES experience’ vindt plaats op zaterdag 31 oktober van 20.00 tot 01.00 uur (zaal open om 19.00 uur) in Het Blesse Paard. Entree is € 15,—. Dit is inclusief 1 consumptiebon en snacks!

Daarnaast bestaat het speciale blues-arrangement van € 25,—

Dit is entree inclusief saté-schotel (vanaf 17.30 uur).

Tickets zijn te bestellen via www.party-cruise.nl Telefonisch reserveren en/of meer informatie: (079) 341 68 68 of (06) 212 70 686.

Tickets zijn tevens verkrijgbaar bij:

Body Art Studio Sweet-Lake, Van der Maasstraat 13, Zoetermeer 079-3416868 – di t/m do 12.00-19.00 uur en za 11.00-16.00 uur.

Refresh Company, Nimfkruidvaart 46, Zoetermeer 06-21270686 (afhalen via tel. afspraak) Het Blesse paard 5801590 – do t/m za 17.00-21.00 uur