Hallo allemaal

Hallo allemaal,

Vorige week maandag, de 21e zijn we begonnen met de verkoop van de loten van de Grote Clubactie. 35 Enthousiaste kinderen hebben deze avond geholpen!

Dit jaar gaat dat met verkoopboekjes waarin de gegevens van de kopers worden genoteerd. Deze boekjes zijn nog steeds in de omloop, zodat ook ooms, tantes, oma’s en de juffrouw een lot verkocht kan worden. Want van ieder lot komt € 2,31 ten goede van onze vereniging.

Heb jij je boekje vol? Dan kun je deze inleveren in de kantine. Daar staat de inleverbox! Daar kun je je boekje in schuiven. Als je een nieuw boekje wilt, dan kun je deze ophalen bij Jokelien van Rijn (Klaverblad 12). Jullie hebben tot zondag 18 oktober de tijd om zoveel mogelijk loten te verkopen. Daarna zullen wij de gegevens verwerken. Vergeet niet je naam op je boekje te schrijven, zodat wij kunnen zien hoeveel loten je verkocht hebt. Want dan maak je kans op 1 van de 10 verrassingstassen die we hebben gemaakt voor de beste verkopers van Stompwijk! Heel veel succes met de verkoop!

Groetjes, De evenementen commissie