Blesruitermenners sluiten seizoen af met rit over Veluwe

blesruiters 2blesruiters 1

Blesruitermenners sluiten seizoen af met rit over de Veluwe

Het was zondagmorgen behoorlijk mistig toch waren alle deelnemers van de blesruitermenners op tijd op de verzamelplaats rond Kootwijk op de Veluwe.        

De laatste activiteit op het jaarprogramma van de Blesruiters is traditioneel een bosrit ergens in “den lande” dit jaar was gekozen voor Kootwijk in het hartje van de Veluwe. Door de dichte mist en een niet geheel goed aangegeven verzamelplaats was het voor een aantal even zoeken maar zo als gezegd ieder was op tijd en konden de 8 deelnemers om 10.30 uur van start. De rit begon in dichte mist maar ook dat heeft wat, zeker in de herfst. Na een uurtje rijden, op de eerste stopplaats, brak de zon door en was het heerlijk genieten en uiteraard ook van de ”knapzak”. Door Bos en over Hei  ging het richting de schaapskooi in Hoog – Buurlo en dat is niet alleen een heel mooi plekkie maar ook een gewilde plaats voor wandelaars en fietsers om even te pauzeren. Nog even een groepsfoto en ging het weer richting startplaats en daar aangekomen stond er bijna 25km op de teller een mooie afstand waar zelfs de kleine shetlanders van Sonja de Jong  en Lisa  Lassooij geen enkel probleem hadden.

Na alles in en opgeladen te hebben vertrok ieder huiswaarts en waren we het er allemaal over eens het was daar “goed toeven” op de Veluwe.

Ab Spaan