De Zonnebloem Leidschendam-Stompwijk bestaat 40 jaar

zonnebloem scheveningen 1

De Zonnebloem Leidschendam-Stompwijk bestaat 40 jaar

Deze maand is het veertig jaar geleden dat de Zonnebloem afdeling Leidschendam-Stompwijk werd opgericht. Sinds die tijd zet onze afdeling zich onafgebroken in voor  mensen die door ziekte, een handicap of leeftijd fysieke beperkingen ondervinden en daardoor in een isolement raken.

Vrijwilligers gaan op bezoek bij gasten thuis om hen gezelschap en aandacht te bieden. Daarnaast organiseert de groep van 60 enthousiaste vrijwilligers jaarlijks verschillende activiteiten zoals uitstapjes naar de Boulevard van Scheveningen, een bijzondere kerstviering, een dagboottocht, een dagje naar de Keukenhof of een spelletjesmiddag. Het is mooi om te zien dat het leven van onze gasten op zo’n dag een stuk leuker en fijner is. Onze afdeling is nog steeds springlevend dus alle reden om zo’n heugelijk feit te vieren met onze gasten, vrijwilligers en genodigden. Op donderdag 15 oktober gaan de deuren van de feestzaal bij De Gouden Leeuw in Voorschoten open voor een middag vol muziek en entertainment.

Denk je dat de Zonnebloem ook iets voor jou is, meld je dan als vrijwilliger aan. Onze gezellige en gemotiveerde vrijwilligers heten je graag van harte welkom.

Neem gerust contact op met Wilma Hasenoot, telefoon 070-3204626.

Er kan zoveel meer dan je denkt!