Le Dakar Update

dakar 2dakar 1

Le Dakar update…

Er is weer veel bij te praten na de laatste update (22 september)… Degene die ons via onze website of facebook volgen zijn al helemaal “bijgepraat”. Na hard werken aan de rallytruck, is Aad op zondag 27 september met de rallytruck richting Zagora vertrokken met nog een rallytruck en een servicetruck.

De reis is goed verlopen. Op zondagmorgen vanuit Ederveen vertrokken. Na 737km aangekomen in Tours om vervolgens de dag erna door te rijden naar Burgos (Spanje, 795km vanaf Tours). Dinsdag hebben ze schraal 820km gereden en op woensdag de laatste 80km naar de boot. Woensdag einde van de dag in Marokko aangekomen. Donderdag douane papier afhandelingen gehad, dit nam nogal wat tijd in beslag. Hierna doorgereden naar Marrakesh om vrijdag vanuit Marrakesh naar Zagora door te reizen. Op vrijdag zijn ze mooi op tijd in het bivak aangekomen. Vrijdagavond heb ik Aad aan de telefoon gehad en hij was helemaal enthousiast. In Marokko heeft hij met zijn eigen truck gereden. Het was een hele mooie rit in Marokko. Mooie omgeving en natuur. Hij heeft enorm genoten van de oversteek van het Atlas gebergte. Het was zo mooi en hoog. De overige teamleden zijn op zaterdag ingevlogen zodat zaterdagmiddag het team weer helemaal compleet was.

Op zondag was de keuring. Alles is goed door de keuring heen gekomen. En met startnummer 477 kan Van Velsen Rally Sport van start gaan.

Nu gaat het echte werk beginnen!

Tuurlijk blijven we proberen om iedereen via onze website www.vanvelsenrallysport.nl en onze facebookpagina op de hoogte te houden!

dakar 3

Inmiddels zie je hier en daar mensen met een blauwe Van Velsen Rally Sport t-shirt rondlopen. We hebben nog enkele maten op voorraad liggen. Vind je het ook leuk om zo’n shirt te hebben? Neem dan even met contact met ons op (info@vanvelsenrallysport.nl). Kosten € 20,00 per shirt. In de volgende update hopelijk een mooi verslag van de rally!

Nicoline van Velsen

Willen jullie het team tijdens de rit volgen. Met deze link kan je ze “volgen”. Je kan zien of ze netjes langs de checkpoints komen. http://www.npolive.com/positions/