Dringende oproep, illegale stort

afval

Nu het net zo lekker gaat met het oud papier staan we voor een groot probleem. Het gaat om het structureel storten van bouwafval in onze papiercontainers. Als dit niet ophoudt moeten we stoppen met het verzamelen van oud papier. Het papierbedrijf accepteert geen containers met bouwafval en brengt eventuele kosten bij Stompwijk ’92 in rekening.

We kunnen ons haast niet voorstellen dat iemand uit Stompwijk dit doet, maar als dat zo is…. STOP HIERMEE!!

Verder een oproep aan alle Stompwijkers om dit ook een beetje in de gaten te houden. Als je iets vreemds ziet, noteer kenteken en (bedrijfs)naam en geef het door aan de politie. Als het storten van bouwafval doorgaat zijn we helaas genoodzaakt de containers te sluiten. 

Namens Stompwijk ‘92 Peter Bol, secretaris