Sams kledingsactie

Dank!

De kledinginzameling van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood die op  2 oktober in Stompwijk is gehouden, heeft 1500 kilo kleding en schoenen opgebracht voor Cordaid Mensen in Nood. 

Sam’s Kledingactie wil iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk danken! Met het aantal opgehaalde kilo’s worden projecten gesteund van Cordaid Mensen in Nood. Voor meer informatie over Sam’s Kledingactie of over de gesteunde projecten kijk op www.samskledingactie.nl  

De vrijwilligers van Sam’s Kledingactie zijn van plan om op termijn weer een kledinginzameling te organiseren voor Sam’s Kledingactie. Om de actie ook dan weer tot een succes te maken, vragen wij iedereen om vanaf nu de kleding hiervoor te bewaren. Mocht u echter eerder uw kleding aan ons willen geven, kunt u voor de dichtstbijzijnde container- of depotadressen bellen naar

tel. 073-687 10 60 of kijken op www.samskledingactie.nl.