VrouwActief

Even ter herinnering!

Vanavond, dinsdag 13 oktober, is de workshop etagères maken in het Dorpshuis onder leiding van Marije Disseldorp. Zij is de laatste weken intensief bezig geweest om overal borden en bordjes vandaan te halen, want er hebben zich bijna 40 vrouwen opgegeven.

Het is een aardige stapel aardewerk en porselein geworden dus. Wat zijn we toch graag bezig in Stompwijk en wat zal het een leuk gezicht zijn om al die verschillende etagères af te zien.

Denken jullie er wel aan dat het mee naar huis moet en dat het waarschijnlijk een heel gevaarte is, dus neem een grote tas of een doos mee voor het vervoer naar huis. Het zou jammer zijn als je er thuis niet meer van kunt genieten omdat het uit je handen gevallen is.

Vanaf 19.30 is het Dorpshuis open, we beginnen zoals gewoonlijk om 20.00 uur.

Wil je vrijblijvend komen kijken, dan ben je uiteraard ook van harte welkom.  

Tot dinsdag allemaal, namens bestuur VrouwActief, Ria Luiten