The finishing touch

The finishing touch…..  

Zaterdag is er door het team van Joost Janson hard gewerkt om de rotonde mooi te maken, zodat we niet alleen veiliger maar ook met meer plezier het dorp uit en natuurlijk ook weer in kunnen rijden. Joost kennende zal het functioneel zijn en zullen de planten met de seizoenen mee bloeien. Het wordt in ieder geval fleuriger.  

Laten we het met zijn allen proberen een beetje schoon te houden, ook richting de bushaltes. Nu ligt er regelmatig zwerfvuil, vooral flesjes, blikjes en plastic verpakking achteloos weggegooid. Veel race-fietsers gunnen zich de tijd niet om het lege spul weer mee naar huis te nemen. Zij gunnen zich ook de tijd niet om door de tunnel te fietsen, willen wel km’s maken, maar schieten nog te vaak over de rotonde terwijl er toch duidelijk een fietsverbod staat aangegeven.

Gelukkig zijn ongelukken nog uit gebleven, mede doordat de meeste auto ’s rustig rijden.  Misschien komt hier nog een andere oplossing voor, neem in ieder geval je eigen lege afval mee of gooi het in de afvalbak bij de bushalte. Dan blijft het voor iedereen genieten. 

Ria Luiten