Kom dan naar het Najaarsconcert van Fanfare Juliana!

Zin in een gezellige en muzikale middag?

Kom dan naar het Najaarsconcert van Fanfare Juliana!  

Op zondagmiddag 8 november a.s. geeft Fanfare Juliana haar Najaarsconcert! We maken er deze keer een sfeervolle middag van in ‘Het Blesse Paard’. Zoals elk jaar belooft ook dit Najaarsconcert weer een muzikaal hoogtepunt te worden. Vanaf de zomervakantie, staan de wekelijkse repetities al volledig in het teken van de muziek die tijdens het Najaarsconcert ten gehore gebracht zal worden. Inmiddels begint het al lekker te klinken en gebruiken we de laatste weken tot het concert vooral om de puntjes op de i te zetten. De muziek zal ook deze keer weer zeer gevarieerd zijn, met vooral bekende werken! Daarnaast zal tijdens het concert het slagwerk een belangrijke rol spelen, zij laten extra van zich horen in speciaal voor hen geselecteerde stukken.

Na afloop van het concert is er gelegenheid om nog even na te genieten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook zullen er pizza’s en een dagschotel verkocht worden, u hoeft dus na het concert niet meer zelf te koken!  

Wij hopen u allemaal te zien op zondag 8 november! Aanvang concert 15.00 uur (zaal open 14.30 uur) 

Met muzikale groet,  

Fanfare Juliana