Ontmoetingsdag K.B.O.

ria van dijk

Afgelopen dinsdag hadden we onze jaarlijkse Ontmoetingsdag. Bij binnenkomst kregen we alvast een lekkere kop koffie. Vanwege de kapotte verwarming in de kerk werd deze dag in het Dorpshuis geopend, met een gebedsdienst. Deze werd voorgegaan door Marianne Turk. Marianne bedankt hier voor. Lastig was de geluidsinstallatie. Die had een beetje kuren. Na de dienst kwam er koffie met gebak op tafel. Vervolgd door een drankje, zoutjes en nootjes. Ook werden er lootjes verkocht voor de beroemde bloembolletjes. Kom volgend voorjaar maar kijken, dan staat het hele dorp vol met kleurrijke bloemen. De opbrengst van de loterij is voor AMIGOS. Na de over heerlijke lunch (met kroket) kwamen de Damzwabbers ons vermaken. Alle genres kwamen aan de beurt, voorzien van de bijpassende kleding. Heel gezellig en vrolijk. Onderhand genoten we nog van een kopje koffie of thee en een drankje, waarna we om 5 uur weer voldaan huiswaarts gingen. Jan van Rijn sprak een woordje (blijft het toch weer een Jan), om iedereen te bedanken die deze dag voor ons mogelijk hebben gemaakt, waarbij menigeen dacht aan ons aller JAN v.d. BOS. 

Groetjes uit de Akkermunt, Ria v. Dijk