Kaartavond Stichting Amigos geslaagd!

Afbeelding2

Kaartavond Stichting Amigos geslaagd! Opbrengst € 1.007,– 

Met 18 tafels, dus 72 klaverjassers, heeft Stichting Amigos afgelopen zaterdag ’n geslaagde kaartavond gehad. Het was ’n gezellige en sfeervolle happening, die alweer voor de 12e keer werd gehouden. Het is toch leuk, dat er kaartclubs, vrienden en/of familie ’n team vormen om met elkaar voor de eer te kaarten. De prijzen waren als gewoonlijk bloembollen, orchideeën, bloemen, anthuriums en natuurlijk de Stichting Amigos beker! Deze werd gewonnen met een totaal van 21.484 punten door het team van Jan Luiten. Dit team werd pas zaterdagmiddag, zeg maar: “5 voor 12” gesmeed. Tweede werd het team van John van Santen met 21.020 punten. Hij is dus niet  voor niets helemaal uit Hoofddorp gekomen om te kaarten. Geweldig! De derde prijs ging naar het team van Karin Kerkvliet met 20.958 punten. De troostprijs ging dit jaar naar het team van Kees v.d. Ham met 14.818 punten en zij gingen met de traditionele bossen fresia’s naar huis. Leuk om te vermelden is, dat Nico Bolleboom individueel met 5.972 het hoogste aantal punten had gehaald. Jan Berg met 5.764 was tweede en Gert Janson met 5.747 was derde. Wij bedanken iedereen die zijn komen kaarten en Stichting Amigos ’n warm hart toe draagt. Ook bedanken wij alle sponsors voor de prijzen, beker, hapjes, cake en bitterballen. Met name noemen wij Bloemsierkunst “De Passie”, Theo Duyvestijn en Stompwijk ’92. Uiteraard ’n grote pluim naar de vrijwilligers achter en voor de bar. Hierbij wil ik Adrie en Ingrid bedanken voor het mede organiseren van deze avond en vanuit Zuid-Amerika werd door Linda ons ook  succes gewenst. Wij gaan de opbrengst o.a. besteden voor ’n fijne kerst bij het kinderdagverblijf Ciruelitos in Sucre, Bolivia, welke wij al ’n aantal jaar ondersteunen. Chau en tot volgend jaar!  

Stichting Amigos, Lia de Jong-Zwetsloot