Gaanders

Opening Gaanders carnavalsseizoen komt dichterbij  

Het aftellen is begonnen voor de carnavalsliefhebbers, de 11e van de 11e komt dichterbij. De voorbereidingen voor het nieuwe carnavalsseizoen zijn in volle gang. De Gaanders maken zich op voor de opening, die op zaterdag 14 november zal gaan plaatsvinden tijdens de ‘Back in Black’ thema avond. Welk prinselijke paar zal de scepter van de huidige Prins Marcel en Page Yvonne gaan overnemen. Wie zullen de heersers van Het Gaandriaanse rijk worden?  

De bekendmaking zal om 22 uur zijn in Het Blesse Paard, een stuk eerder  dan gewoonlijk om zodoende meer tijd te hebben om te feesten. De openingsceremonie van de bekendmaking zal een stuk korter zijn omdat een aantal activiteiten uit het programma zijn gehaald. Onze Disco Firefly met deejay Nozem heeft meer tijd om lekkere muziek te draaien i.p.v. veel gepraat. Het thema deze avond is Back in Black, natuurlijk wordt hiervoor een best ver/geklede prijs voor uitgereikt door de nieuwe Prins en Page.  

Lid worden van de Gaanders

Om alle Gaanders avonden bij te kunnen wonen, is het verstandig om lid te worden van onze vereniging. Voor 25 euro per seizoen heb je altijd toegang tot onze feesten. Tevens heb je eerder de mogelijkheid om in te schrijven voor de Bierstube. Stuur een mailtje naar info@degaanders.nl of via de Gaanders.nl website of gewoon aanmelden tijdens de openingsavond.

 

De data voor het komende carnavalsseizoen 2015/2016 zijn;

14 november: openingsbal en bekendmaking nieuwe Prins, Page en Opper

thema openingsavond;  ‘Back in Black’

16 januari: Gaanders Bierstube avond

6 februari: ‘Rondje Gaandrië’ carnavalsweekeinde 

5 maart:  ‘Hollandse avond’ door de Gaanders georganiseerd

 

Het motto voor het komende seizoen is:

“Rondje Gaandrië”  

3x Alaaf  

C.V. De Gaanders