Kleutergym

Hallo allemaal,

Elke zaterdagochtend verzorgen wij in de sporthal in Stompwijk gymlessen voor peuters en kleuters vanaf twee jaar. We doen leuke spelletjes met de kinderen, zingen liedjes en zorgen voor genoeg toestellen om te klimmen en klauteren. Ook oefenen we samen met de kinderen bijvoorbeeld koprollen, touwtje springen en balanceren.

De kinderen ontwikkelen hun motoriek, leren samen spelen met andere kinderen, en hebben vooral heel veel plezier.

Lijkt het u en uw kind leuk om te komen kijken, dan kunt u gerust een keer langskomen op zaterdagochtend. De kleuters (kinderen van 4 tot 6 jaar) gymmen van 9-10u en de peuters (2 en 3 jaar) van 10-11u.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jayme Bocxe (jayme_@live.nl of 0628933411).  

Groetjes

Jayme, Maira en Elina