Le Dakar update.

Le Dakar update

Inmiddels alweer een paar weken thuis. Volledig hersteld, de rallytruck is weer zo goed als klaar. Er zijn weer diverse onderdelen vervangen en er zijn ook toch nog wat dingen verbeterd en gemodificeerd. Zodat we met een goed gevoel de truck kunnen verschepen naar Argentinië. Ook zijn we weer druk bezig met diverse voorbereidingen zoals de teampresentatie voor de sponsors en de pers, de ‘nacht van Valkenswaard’ op zaterdagavond 7 november waar op het podium op het Marktplein midden in Valkenswaard alle Nederlandse deelnemers aan het Nederlands publiek zal worden voorgesteld en dan op zondag 8 november de RTL Dakar Preproloog op het Eurocircuit van Valkenswaard. Daar rijden alle deelnemers van de komende Dakar (motoren, quads, buggy’s, auto’s en de trucks) hun rondjes voor naar verwachting zo’n 25.000 man (en vrouw).

Het leuke van deze dag is dat het publiek gewoon door het deelnemerspaddock kan lopen en iedereen kan foto’s maken van alles en iedereen. We hebben ook begrepen dat er behoorlijk veel Stompwijkers naar Valkenswaard toe zullen komen op zondag.

Ook kregen we al vragen of we al petjes te koop hebben. Zaterdagmorgen zullen wij de laatste t-shirts en de petjes afgeven bij de “Gouden Leeuw”. Ruud en José zullen deze dan verkopen (omdat het moeilijk in te schatten is, hebben we een beperkt aantal bij onze kledingleverancier besteld) op=op.

De RTL Dakar Preproloog zal een week later (zaterdag 14 en zondag 15 november) bij RTL7 worden uitgezonden. Na dit weekeinde hebben we nog ongeveer anderhalve week de tijd om de rallytruck helemaal af te maken en alle spullen in te pakken. Op donderdag 19 of vrijdag 20 november zullen we ons ‘Blauwe Schatje’naar Le Havre brengen voor verscheping naar Argentinië.

Zoals jullie inmiddels weten, zijn we te volgen op www.vanvelsenrallysport.nl en ook op facebook (https://www.facebook.com/vanVelsenRallySport)

Aad van Velsen