Najaarsconcert van Fanfare Juliana!

A.S. zondagmiddag 

Zin in een gezellige middag vol muziek? Dan kunt u aanstaande zondag 8 november terecht in Het Blesse Paard, waar Fanfare Juliana haar jaarlijkse Najaarsconcert geeft. Zoals elk jaar belooft ook dit Najaarsconcert weer een middag vol mooie muziek te worden waarop Fanfare Juliana vooral bekende werken voor u zal spelen. U kunt onder andere genieten van de muziek van ‘The Phantom of the Opera’ en de bekende melodieën uit de musical en film ‘Annie’. Ook zal er een gedeelte uit de beroemde opera ‘Nabucco’ gespeeld worden. Zeker de moeite waard om te komen beluisteren!

Daarnaast staat dit concert ook speciaal in het teken van het Slagwerk! Onze slagwerkgroep, die bestaat uit jonge leerlingen en ervaren muzikanten, zal in speciaal geselecteerde stukken van zich laten horen. Zij hebben de afgelopen weken hard gerepeteerd, onder leiding van slagwerk docent Marten van den Bijlaard en zijn er inmiddels helemaal klaar voor! 

Het concert begint om 15.00 uur (zaal open 14.30 uur) in Het Blesse Paard. Na afloop van het concert kan er natuurlijk nagepraat en geborreld worden en het is zelfs mogelijk om te blijven eten! De overheerlijke pizza’s en een dagschotel zullen die middag volop verkrijgbaar zijn!  

Tot aanstaande zondag!  

Muzikale groeten, Fanfare Juliana