VVZZ Zaalvoetbalkampioenschap 2016

VV/ZZ Zaalvoetbalkampioenschap 2016:                                  

VV/ZZ Martijn Oudshoorn   

Begin november, een heerlijk zonnetje, wat een weelde! Op de achtergrond zijn de voorbereidingen al weer in volle gang, want de volgende editie van het VV/ZZ Zaalvoetbalkampioenschap is al weer in zicht. In januari en februari kunnen de deelnemers weer binnen de lijnen van Sporthal Meerhorst hun beste beentje voorzetten. Ik geef u alvast de data van de speelavonden: 2, 9, 23, 30 januari en de finale avond zal plaatsvinden op 13 februari 2016. Dinsdagavond 10 november tussen 20.00 uur en 21.00 uur zullen in de kantine van Stompwijk’92 alle inschrijvingen in ontvangst genomen worden. Het streven is om de inschrijving te sluiten bij 32 deelnemende herenteams. Dus wie het eerste komt, die het eerste maalt. Bij de dames belooft het ook weer een spannend toernooi te worden, dit begint al bij de inschrijvingsavond. Dus ook hier geldt: wie het eerste komt, die het eerste maalt. Volgen nu nog wat huishoudelijke mededelingen. We willen iedereen wederom wijzen op de doelstellingen van het toernooi: Gezelligheid, Prestaties en Sportiviteit(GPS). Wij, als organisatie, zien dit als de 3 speerpunten van het naderend toernooi. Om het speerpunt Gezelligheid te benadrukken, zullen wij tijdens de eerste speelavond op 2 januari in samenwerking met Rachelle en Naomi Lelieveld een Klaverjasavond in de kantine organiseren. Een unieke combinatie voor elk wat wils, een garantie voor een topavond! Houdt de Dorpsketting in de gaten de komende tijd, voor meer informatie. We beginnen dus goed op de eerste avond, maar zoals u leest, hebben we nog vier speelavonden, waar u het een en ander mag verwachten! Naast het toernooi- en finaleavondprogramma hebben we dit jaar wederom het verzoek gekregen van Hans van Rhijn, verantwoordelijk voor het samenstellen en inroosteren van de kantine/barvrijwilligers binnen Stompwijk’92, het oplopend tekort in vrijwilligers achter de bar indien mogelijk aan te vullen uit het deelnemersveld/aanhang. Om het VV/ZZ toernooi weer een succes te kunnen maken is het ook belangrijk dat de deelnemers en aanhangers hun vreugde en frustratie kunnen vieren/uiten. Dit wordt meestal als eerste gedaan in de kantine onder het mom van een drankje en een hapje. Daarom zullen wij de deelnemende teams verzoeken tenminste twee namen door te geven, inclusief contactgegevens, als vrijwilliger achter de bar, gedurende het VV/ZZ toernooi, indien hier noodzaak voor is. Dit hoeft niet per se een deelnemer te zijn, het kan dus ook bijvoorbeeld uw buurvrouw of suikeroom zijn. Het gaat in principe in vele gevallen om een uur bardienst draaien onder begeleiding van tenminste één gekwalificeerde barvrijwilliger en of de betreffende vrijwilliger daadwerkelijk wordt ingepland, hangt er vanaf waar en wanneer het tekort is. Verder zullen deelnemers niet worden ingepland als ze voor hun team dienen uit te komen. Op het inschrijfformulier en/of op de inschrijvingsavond kunnen de namen doorgegeven worden. Deelnemers aan het toernooi dienen enige band te hebben met Stompwijk’92 of met de Stompwijkse gemeenschap. We willen verder met nadruk erop wijzen, dat alleen opgegeven spelers speelgerechtigd zijn voor het toernooi. Alle teams zijn verplicht een deelnemerslijst in te leveren met minimaal 10 spelers. Een deelnemer dient 17 jaar of ouder te zijn of tijdens het toernooi 17 jaar te worden. Dit betekent dus voor dit jaar dat een deelnemer voor 13 februari 1999 geboren moet zijn. Ter beoordeling of aan de gewenste regels is voldaan, dient op de deelnemerslijst naast de teamnaam, de naam van de deelnemer, geboortedatum en woonplaats vermeld te worden. Ook is het verplicht om een contactpersoon van het team te vermelden. Tenslotte dient het inschrijfformulier te zijn voorzien van het inschrijfgeld: € 65,-. Dit dient dus tegelijkertijd in te worden ingeleverd.