Le Dakar Update

Le Dakar Update…

Na hard werken aan de rallytruck stond deze vrijdag er helemaal spik en span bij. Niet alleen omdat we naar Valkenswaard gingen…

Op vrijdagavond 6 november hadden wij de officiële teampresentatie van ons rallyteam. Bij deze presentatie werd ons team officieel voorgesteld aan de sponsors, pers, familieleden en ons personeel. Onze werkplaats werd omgetoverd tot een mooie locatie waar de presentatie plaatsvond. De presentatie werd geheel verzorgd door Rob Steltman (RSAVmedia) met veel beeldmateriaal en het geluid werd verzorgd door Alfons (Beltmusic). Een hapje en een drankje werd door Het Blesse Paard geregeld. Zo was het een hele gezellige happening in een werkplaats waar een dag ervoor nog flink gesleuteld werd. Tijdens deze presentatie was Midvliet TV ook aanwezig en zij hebben een leuk filmpje gemaakt, te zien op: https://youtu.be/S-JYSyXF7Bw.

Na een zeer geslaagde vrijdagavond zijn we zaterdagmiddag met de rallytruck vertrokken naar Valkenswaard waar de RTL7 GP Dakar Pre-proloog op zondag plaatsvond. Op zaterdagavond was er een teampresentatie in Valkenswaard tijdens “de Nacht van Valkenswaard”. Hier had men een mooi podium gemaakt en alle Nederlandse deelnemers werden hier voorgesteld aan het publiek. Een zeer gezellige, leuke avond waar we extra aandacht kregen omdat een team uit Zuid-Holland toch wel iets unieks was en hebben we in Brabant laten zien dat Stompwijk “ook” gewoon op de kaart staat!

Toen kwam zondag. Een mooie dag, mooi weer en heel veel publiek op het Eurocircuit. Wij hebben hier heel veel bekenden zoals sponsors, familie, vrienden en kennissen langs zien komen. De Nederlandse Dakar deelnemers konden deze dag laten zien wat zij in hun mars hebben. Aad, Jos en Bas hebben hier ook laten zien dat zij er klaar voor zijn om richting Zuid-Amerika te gaan. Maandagmorgen om 9.10 uur was Aad live op Radio West te horen. Het fragment hiervan gaan we proberen op onze facebook te plaatsen. Verder circuleren er diverse beelden van deze preproloog waarin ons “blauwe schatje” menigmaal in voorkomt op facebook. Ook op onze facebook hebben we wat beeldmateriaal geplaatst en er zal nog meer komen want ook wij ontvangen nog steeds beeldmateriaal.

Een samenvatting van dit weekend in Valkenswaard zal het komende weekend op RTL7 uitgezonden gaan worden.

Wij gaan ons nu focussen op het echte grote werk! De truck nog op een paar puntjes extra checken, wat aanpassingen doen omdat dat noodzakelijk is voor de keuring voor de Dakarrally. We gaan weer spullen vergaren wat mee moet naar Zuid-Amerika. We hebben nog maar 1,5 week en dan moet de truck in Le Havre zijn om ingescheept te worden.

We zijn nog steeds te volgen op onze facebookpagina en website!

Nicoline van Velsen