nieuwe Prins en Page

Zaterdag om 22:00 uur is de bekendmaking van de nieuwe Prins en Page  

De borden in het Gaanders dorp geven het al aan. Komende woensdag is het de 11e van de 11e , een belangrijke datum voor de echte Gaanders. De voorbereidingen voor het nieuwe carnavalsseizoen zijn in volle gang, organisatie en vergunning Optocht, artiesten, Bierstube etc. De Gaanders maken zich op voor de opening en het seizoen, wat komende zaterdag zal gaan plaatsvinden tijdens de ‘Back in Black’ thema avond. Welk prinselijke paar zal de scepter van de huidige Prins Marcel en Page Yvonne gaan overnemen. Wie zullen de heersers van Het Gaandriaanse rijk worden? 

De bekendmaking zal om 22 uur zijn in Het Blesse Paard, een stuk eerder als gewoonlijk om zodoende meer tijd te hebben om te feesten. De openingsceremonie van de bekendmaking zal een stuk korter zijn omdat een aantal activiteiten uit het programma zijn gehaald. Onze Disco Firefly met deejay Nozem heeft meer tijd om lekkere muziek te draaien. Het thema deze avond is Back in Black, natuurlijk wordt hiervoor een best ver/geklede prijs voor uitgereikt door de nieuwe Prins en Page.  

Lid worden van de Gaanders

Om alle Gaanders avonden bij te kunnen wonen, is het verstandig om lid te worden van onze vereniging. Voor 25 euro per seizoen heb je altijd toegang tot onze feesten. Tevens heb je eerder de mogelijkheid om in te schrijven voor de Bierstube. Stuur een mailtje naar info@degaanders.nl of via de Gaanders.nl website of gewoon aanmelden tijdens de openingsavond.  

3x Alaaf,  

C.V. De Gaanders, www.degaanders.nl