Wie raadt de nieuwe Gaanders Prins en Page in de Coop?

prins met mieke

Afgelopen zaterdag een ludieke actie van Robbert Pruyssers van de Coop in samenwerking met de Gaanders. Bij de ingang van de supermarkt konden bezoekers ‘live’, bij de huidige Prins Carnaval Marcel,  een gokje wagen. ‘Wie worden de nieuwe Prins en Page’? 

De jaarlijkse Gaanders melkbus stond klaar om met voorspellingen gevuld te worden. In tegenstellingtot wat de meesten denken, ook Prins Marcel kent de namen niet van het nieuwe prinselijk paar. Bestuursleden Jack en Cock trakteerden de bezoekers op een heerlijk stukje taart, gesponsord door de Coop. (Bedankt!) Tevens werd een deel van de cake verkoop gedoneerd aan de Gaanders carnaval.

De actie is nog niet voorbij, u kunt nog steeds uw voorspelling doen bij onze supermarkt. De melkbus staat nog steeds klaar en is lang niet vol. De winnaar die de goede Prins en Page voorspelt, zal uit handen van de nieuwe heersers een heerlijke taart persoonlijk uitgereikt krijgen.  

C.V. De Gaanders, www.degaanders.nl