Overlijden Max van Dijk

Overlijden Max van Dijk

Afgelopen donderdag 12 november werd bekend dat ons erelid Max van Dijk die ochtend is overleden. Een enorm en onverwacht verlies voor zijn naasten, maar ook voor onze vereniging. Schrik, ongeloof en verslagenheid voeren de hoofdtoon bij de reacties. Max is niet voor niets erelid geworden. Hij heeft een lange staat van dienst bij Stompwijk ‘92 én bij de voormalige Stompwijkse Boys, de oude voetbalvereniging van Stompwijk. Max was ook altijd langs de lijn te vinden bij voetbalwedstrijden van het eerste elftal.

Max was de eerste secretaris van het dagelijkse bestuur van Omni-vereniging Stompwijk ‘92. Hij was ook lange tijd ‘baas’ van de kantine en tot zijn ziekbed ‘baas’ van de stencilmachine bij het maken van het clubblad. Alsof dat nog niet genoeg was, onderhield hij ook de contacten tussen Stompwijk ‘92 en de stichting, over het beheer van het sportcomplex. Een topper van onze vereniging!

Het hoofdbestuur van Stompwijk ’92 wenst het gezin van Max, naaste familie, vrienden, kennissen en clubleden heel veel sterkte met dit enorme verlies.