Kids Kerstfeest

Zaterdag 19 december is het jaarlijkse kerstfeest voor alle jeugdleden van Stompwijk ’92. Zoals ieder jaar splitsen we deze grote groep leden op in 2 groepen en vindt dit feest plaats in de Meerhorst. Voor de kinderen die in groep 1 t/m 4 van de basisschool zitten, is het kerstfeest van 10.30 tot 12.30. We beginnen met leuke spelletjes en zullen afsluiten met een lunch. Voor de kinderen die in groep 5 t/m 8 zitten is het feest van 13.00 tot 15.00. Zij zullen beginnen met een lekkere lunch, zodat zij genoeg energie hebben voor de leuke activiteiten in de sporthal. We maken er een knalfeest van met muziek en leuke spellen!

De kosten voor het kerstfeest zijn € 3,00 per persoon. Graag het geld en het inleverstrookje in een envelop inleveren, waarop staat aangegeven wat je naam en groep zijn. Je kunt het strookje tot en met 12 december inleveren bij Jokelien van Rijn, Klaverblad 12 (schuin tegenover de sporthal). Wanneer je bepaalde dingen niet mag eten, bijvoorbeeld door een allergie, geef dit dan aan op je envelop. Dan houden wij daar rekening mee.

Trek je mooiste feestkleding aan en kom gezellig naar de sporthal in Stompwijk, tot 19 december!  

Evenementencommissie Stompwijk ‘92