Meerhorstloop

meerhorst 2meerhorstloop 1

Meerhorstloop

De 32e Meerhorstloop staat weer voor de deur. De eerste zondag van het nieuwe jaar staat  Stompwijk weer in het teken van hardlopen. We nodigen alle lopers en supporters weer van harte uit deze dag naar Stompwijk te komen. Het programma  zal dit jaar ongewijzigd blijven, de deelnemers raken gewend aan de kortere lange afstand.

De 10 km blijft als de afgelopen jaren, het populairste onderdeel, het zwaartepunt van de dag daarnaast kan gekozen worden uit 5.5 km, of voor de liefhebber van langere afstanden 15km. Traditioneel word  om half 12 gestart met de jeugdloop over 1.9 km, de overige afstanden gaan vanaf 12.00uur van start.

Vooral voor de dames 10 km is er een mooie uitdaging het parcoursrecord aan te vallen. Dit is vorig jaar met een tijd van 37.30 minuten door oud dorpsgenoot Mariska Scholtes scherp neer gezet. Maar ook op de andere afstanden staan er mooie richttijden om je in vast te bijten. Of de omstandigheden weer net zo gunstig zijn als het afgelopen jaar moet  afgewacht worden. De verzorging om de loop heen is weer in goede handen van vele vrijwilligers en medewerkers van Stompwijk 92. Zij staan vanaf 10 uur klaar om u te ontvangen. Zij zijn inmiddels weer gevraagd mee te werken, en gelukkig is het voor ons geen probleem voldoende mensen te vinden, waarvoor ook namens de lopers onze hartelijke dank. Mocht u als trouwe vrijwilliger vergeten zijn, of als nieuwe vrijwilliger mee willen werken aan dit gezellige evenement neem dan gerust contact op met een van de commissieleden, te weten Jan Kenemans, Wybo Lelieveld,, Hans de Graaf, of Tino Verburg. Voor verdere informatie en route gegevens verwijs ik graag naar www.stompwijk92.nl. De Routes zijn ook op te vragen via www.afstandmeten.nl , en dan zoeken op Meerhorstloop.

Tot 3 januari!

Tino Verburg